Cesar Den Dolder

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Bachelortraject voor Professionals

E-mail Afdrukken PDF
Toen ik in 1991 ging studeren aan de opleiding voor Oefentherapie Cesar was dit nog een 3 jarige HBO opleiding. Om mijn formele scholingsniveau aan te vullen zodat ik aan de eisen voor de bachelortitel zou voldoen maar vooral ook om een goede professional te blijven waarbij mijn kennis en vaardigheden weer geheel up-to-date zijn, nam ik sinds 2009 deel aan het bachelortraject voor professionals. Op 16 september 2011 heb ik dit traject afgerond en het diploma Bachelor of Health behaald.
 

Therapeutisch zwemmen

E-mail Afdrukken PDF

Wekelijks, met uitzondering van de schoolvakanties,  geef ik mensen met fibromyalgie maar ook mensen met andere vormen van reuma en aanverwante klachten in zwembad Dijnselburg te Zeist bewegingslessen in het water. 
Het water biedt vele voordelen. De belasting van de gewrichten is minder groot omdat het water je als het ware draagt. In een groep worden oefeningen gedaan die u in uw eigen tempo kunt uitvoeren, iedereen werkt naar eigen vermogen en bepaalt zijn of haar eigen grenzen. De oefeningen zijn gericht op algemene mobilisering, conditie verbetering, spierversterking en ontspanning.
Inspanning en ontspanning zullen elkaar regelmatig afwisselen tijdens de oefeningen.

Er wordt lesgegeven in het instructiebad; u hoeft dus niet te kunnen zwemmen om hier aan deel te nemen. Tevens is er een aangename watertemperatuur van minimaal 31°C.

Voor aanmelden en of meer informatie over zwemmen met fibromyalgie kunt u contact opnemen met Hanneke de Hoop middels telefoonnummer: 030-6352244 of met Judith de Vlieg via telefoonnummer: 030-2205783.

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Het is vandaag:

Donderdag, 18 oktober 2018

Advertenties