Cesar Den Dolder

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Disclaimer

E-mail Afdrukken PDF

WEBSITE IN ONTWIKKELING.

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de Praktijk voor Oefentherapie Cesar van Noortje Boers-Touw.
Er wordt de uiterste zorg besteed aan een zo actueel mogelijke, toegankelijke, correcte en complete website.Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is.
Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Praktijk voor Oefentherapie Cesar Den Dolder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik -op welke wijze dan ook- van de aangeboden informatie op www.cesardendolder.nl.

Het is ook mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. De Praktijk kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites.
Wanneer u melding wilt maken van onjuiste informatie of niet goed functionerende links kunt u dit via een email melden. Op de contactpagina kunt u een bericht achterlaten.

 

Het is vandaag:

Donderdag, 18 oktober 2018

Advertenties


Banner